Előjegyzés

BAGOLY EGÉSZSÉGHÁZ

KECSKEMÉT, BAGOLY UTCA 1/A.

email: info@bagolyegeszseghaz.hu

Tel.: (+36) 76 495 555

×

Oltóközpont

Nemzetközi Oltóközpont és a védőoltások fontossága
A Bagoly Egészségház, kiemelkedő és egyedülálló szolgáltatása a Nemzetközi Oltóközpont. Az Oltóközponban valamennyi utazáshoz ajánlott védőoltás elérhető és lehetőség van bizonyos egzotikus országokban kötelezően előírt ún.sárgaláz elleni védőoltás beadására is. Pácienseink kérésére egyedi oltástervet készítünk, amennyiben alapbetegségük vagy munkakörük miatt ez indokolt.

Biztonságos utazás
Az Oltóközpontban megismertetjük Önnel az utazás során felmerülő egészségügyi kockázatokat, és segítünk abban, hogy a lehető legnagyobb biztonságban, a veszélyeket elkerülve, egészségesen térhessen haza. Törekszünk arra, hogy a várandós anya, vagy kisgyermekekkel utazó család, esetleg idősebb, krónikus betegségben szenvedő, rendszeresen gyógyszert szedő emberek is kockázat nélkül utazzon.

Gondolta?
Tudják-e Önök, hogy a védőoltásoknak köszönhetjük , hogy életkilátásaink ma sokkal jobbak, mint 50-100 évvel ezelőtt? Egy amerikai kutatás szerint, amely azt vizsgálta, melyek azok a tényezők, amelyek az emberek életkilátásait leginkább javították, a legelső helyre a védőoltások kerültek. Ezt a tényt eddig senki sem cáfolta!

Miért van szükség védőoltásokra?
A védőoltások következtében sok fertőző betegség ritkává, szinte ismeretlenné vált. Ma már szinte alig észlelik az alábbi megbetegedéseket, mint hastífusz, torokgyík, szamárköhögés, kanyaró, gyermekbénulás és fertőző agyhártyagyulladás a védőoltásoknak köszönhetően.

Oltani vagy nem oltani?
A magyar oltási rend példamutatóan korszerű és eredményes, szinte egyedülállóan magas az átoltottság. Ilyen statisztika után, ismerve és elismerve a védőoltások elhanyagolható mellékhatásait is, könnyebben megválaszolható a kérdés: mi a nagyobb kockázat? Nem oltani, azaz védtelenül hagyni, vagy oltani, azaz a védőoltással oltalom alá venni a szervezetet?!

A vakcinák biztonságosak
A fertőző betegségek leghatékonyabb és legbiztonságosabb megelőzésére a védőoltások a legalkalmasabbak. A védőoltások a megelőzést szolgálják, azaz azt,hogy ne alakuljon ki betegség. Ezt úgynevezett primer (elsődleges) prevenciónak nevezzük.

Weboldalfejlesztés...